Productcategorieën

Voor 15:00 uur besteld, nog de zelfde dag verzonden, Klanten geven ons een 9,9 | Vanaf €75 gratis verzending

Contact

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, Met uitzondering van sale artikelen, deze kunnen niet geretourneerd worden. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lacarnel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Ik heb de verkeerde maat of art. besteld. 

Ruilen via een online bestelling is bij ons niet mogelijk. Het artikel kan geretourneerd worden.

Vervolgens kan er een nieuwe bestelling worden geplaatst met de gewenste maat of kleur.

Artikelen kunnen wel bij ons in de fysieke worden geruild. Neem vooraf even contact op met de klantenservice info@lacarnel.nl zodat er eventueel een vervangend art kan worden klaargelegd.

Wil je een artikel toch retourneren? ook dit kan in onze fysieke winkel. uiteraard zal het aankoop bedrag worden teruggegeven. Let er wel op dat betalingen met PIN of IDEAL altijd worden terug gestort op de rekening waarmee betaald is

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Retourformulier downloaden 

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Onze klanten aan het woord:

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:30
Woensdag:
10:00 - 17:30
Donderdag:
10:00 - 17:30
Vrijdag:
10:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:30
Zondag:
Gesloten